Som molt de tu, som molt d’Albalat

Vivim temps de canvis que conviden a treballar per a oferir noves respostes als reptes globals des d’una mirada pròxima. Les conseqüències econòmiques i socials de la pandèmia i la guerra d’Ucraïna, així com l’emergència climàtica, impacten diàriament en la vida de totes les persones, també en la dels albalatencs i albalatenques.

Tenint en compte aquesta situació, davant de la incertesa i la por al futur, des de Compromís no ens resignem. Ens deixem la pell dia a dia amb valentia, amb l’objectiu d’oferir solucions als problemes de les persones i garantir els nostres drets, incrementar la qualitat de vida i enfortir la nostra democràcia. Perquè ningú es quede arrere davant d’aquesta situació. Des de cada carrer del nostre poble construïm, amb la nostra gent, les polítiques útils per a crear respostes immediates i horitzons d’esperança cap una vida millor.

Estem convençuts que, junts, podem aconseguir un poble més pròsper, sostenible i igualitari per a tots els nostres veïns i veïnes. Esperem comptar amb el teu vot perquè aquest projecte siga possible.

Marc Alacreu Samper

Candidat a l’alcaldia d’Albalat de la Ribera