Ha arribat l’hora de comprometre’ns amb Albalat de la Ribera

Ha arribat l’hora de comprometre’ns i sumar per a intentar millorar el nostre poble.
Com a col·lectiu de gent d’Albalat de la Ribera i de Compromís, volem que, amb el teu suport, la nostra manera de fer estiga representada a l’ajuntament durant els quatre anys que vénen.
Sabem que s’acosta un temps apassionant, un temps nou, i toca afrontar-lo amb il·lusió i valentia, perquè creiem sincerament que amb el treball de totes les persones podem recuperar tot el que hem vist desaparéixer estos darrers anys.
Arriba un temps en el qual entre tots podem fer que -ara sí- els canvis servisquen per a millorar la situació de tots, i toca començar des del camp del municipalisme, des de l’ajuntament, que és la institució més propera als problemes reals que tenim cada u de nosaltres, amb una administració coherent i mesurada de les coses de cada dia, de la quotidianitat, d’allò que a la fi, ens ajuda a ser un poc més feliços.
Però no sols creiem que fa falta una bona gestió. També cal millorar aspectes com la transparència i la participació de la ciutadania a l’administració del poble. Tots hem de poder saber com es gestiona l’economia local, amb transparència, i per tant hem de posar els mitjans per a facilitar-ho. També apostem fermament per implantar els pressupostos participatius i les auditories veïnals, perquè tots els veïns pugam opinar i valorar la gestió que s’hi fa.
El nostre programa proposa iniciatives per fomentar el bé comú per als nostres veïns, iniciatives que estan fonamentades en el que sempre hem defensat des de Compromís: la sostenibilitat, la igualtat d’oportunitats, la cohesió social, més democràcia i el foment d’allò local.
Nosaltres ens comprometem a treballar pel poble, i per això et demanem el teu suport.

Marc Alacreu Samper

Candidat a l’alcaldia d’Albalat de la Ribera

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *